Δραστηριότητες

 Γενική Συνέλευση 2017

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 20η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Εμπορικών Αντιπροσώπων Κρέατος.

Neo Symvoulio

Έγινε η λογοδοσία του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης, ενώ συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο μας.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος Αργυρίου Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Πιρπιρής Χρήστος, Γραμματέας Πανταζής Χαράλαμπος, Ταμίας Αναγνωστάκος Γεώργιος, Μέλος Βαμβούρης Κωνσταντίνος.Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται για την άριστη συνεργασία όλων των μελών προσανατολισμένη προς το κοινό συμφέρον και με στόχο την ισχυροποίηση του ρόλου του Εμπορικού Αντιπροσώπου.

 Γενική Συνέλευση 2015

Την Πέμπτη 26/3/2015 πραγματοποιήθηκε η 19η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εμπορικών Αντιπροσώπων Κρέατος.

image

Έγινε η λογοδοσία του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης όπως επίσης και ανταλλαγή απόψεων για την εξωστρέφεια της Ένωσης και την ισχυροποίηση της παρουσίας της τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στους οίκους του εξωτερικού με διάφορες ενέργειες μεταξύ των οποίων και η δημιουργία επίσημης ιστοσελίδας.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος Αργυρίου Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Πιρπιρής Χρήστος, Γραμματέας Μερσινιάς Κωνσταντίνος,  Ταμίας Πανταζής Χαράλαμπος, Μέλος Βαμβούρης Κωνσταντίνος. Το νέο Δ.Σ. έχει θέσει ως προτεραιότητα την οργάνωση και εφαρμογή των όσων αποφασίστηκαν στη Γενική Συνέλευση με σκοπό την ισχυροποίηση και ανάδειξη του ρόλου του Εμπορικού Αντιπροσώπου.

 Γενική Συνέλευση 2014

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εμπορικών Αντιπροσώπων Κρέατος στο Athens Ledra Hotel.

Athina-20140319

Με την ευκαιρία της Συνέλευσης, ανακηρύξαμε τον κ. Σωτήρη Ναυπλιώτη σε επίτιμο Πρόεδρο και του απονείμαμε τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην Ένωσή μας.